Nyheder
Nyheder

Gå hjem-møde for menighedsråd i Helsingør Stift

Den 14. juni 2021 inviterer stiftsadministrationen igen menighedsrådene til at stille spørgsmål til byggesager og ansættelsesforhold i sognet.

Skilt med ordet "Ask"

 

Har I i menighedsrådet brug for viden og gode råd om byggesager eller ansættelsesforhold til kirkefunktionærer, så er der hjælp at hente i stiftet.

Fra kl. 14-16.30 sidder afdelingsleder Susanne Bauer og specialkonsulent Stefanie Laursen klar i Hellebæk Kirkes sognegård og tager imod spørgsmål, som I i menighedsrådene brænder inde med. De to repræsentanter for stiftsadministration er tilgængelige for personligt fremmøde, og det kan dreje sig om både eksisterende sager eller generelle spørgsmål eller noget helt tredje. Ingen tilmelding nødvendig.

Fra kl. 17-19.00 afholder de et gå hjem-møde samme sted – her er tilmelding nødvendig. De vil fortælle om byggesager og give tips og råd til håndtering af ansættelsesretlige spørgsmål om kirkefunktionærer. Der serveres en let forplejning.

PRAKTISK

  • Gå hjem-mødet finder sted den 14. juni 2021i Hellebæk Kirkes sognegård, Ved kirken 2, 3140 Ålsgårde
  • Tilmelding til gå hjem-mødet sker til kmhel@km.dk med angivelse af, hvor mange I ønsker at deltage, senest den 10. juni 2021
  • Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ulla Brorly Dinesen ubd@km.dk eller Stefanie Laursen stela@km.dk