Til præsterne
Kurser og uddannelse
en præst bladrer i alterbogen

Kurser og uddannelse

 

30
aug

Gå hjem-møde i Søborg Sognegård

Har I i menighedsrådet brug for viden og gode råd om byggesager eller ansættelsesforhold til kirkefunktionærer, så er der hjælp at hente i stiftet, når afdelingsleder Susanne K. Bauer og specialkonsulent Stefanie Laursen afholder det tredje ud af fire gå hjem-møder i 2022. Denne gang i Søborg Sognegård.

Tilmeld jer her: Tilmelding


08
sep

Himmelske kroppe

Årets konference på Københavns Universitet d. 8.-9. september, for præster og teologer i fem stifter, har overskriften ”Himmelske kroppe”. At være menneske har helt fundamentalt med kroppen at gøre. Det er med kroppen, vi erkender, sanser, erindrer, erfarer, tror, håber, elsker og forbinder os med livet og verden. Ikke desto mindre har både filosofien og teologien en lang tradition for at adskille kroppen fra bevidstheden og skille det legemlige fra det sjælelige og åndelige. Årets konference går i kødet på vores væren i verden.

Helsingør stift har 35 pladser efter først til mølle princippet.

Følg anvisning for tilmelding i programmet.
25
sep

Stiftsstævne for ydre mission

Prædikant: biskop Peter Birch
Emne: Promisio Opdateres
05
dec

Gå hjem-møde i Lillerød Sognegård

Har I i menighedsrådet brug for viden og gode råd om byggesager eller ansættelsesforhold til kirkefunktionærer, så er der hjælp at hente i stiftet, når afdelingsleder Susanne K. Bauer og specialkonsulent Stefanie Laursen afholder det fjerde ud af fire gå hjem-møder i 2022. Denne gang i Lillerød Sognegård.

Tilmeld jer her: Tilmelding