Til præsterne
Kurser og uddannelse
en præst bladrer i alterbogen

Kurser og uddannelse

 

02
nov

Temadag: Hvordan passer vi på os selv?

Temadag i stiftet med oplæg og workshops om, hvordan vi gennem et præsteliv kan håndtere følelsesmæssige belastninger.

Læs mere om temadag og tilmelding her
03
nov

Fyraftensmøde - Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet

Kom til fyraftensmøde om ledelse i folkekirken torsdag den 3. november kl. 16.30-18.00 i Sions Kirke, Østerbrogade 192, København. Uddannelsesleder Ulla Morre Bidstrup, FUV, og lektor Camilla Sløk, CBS har begge markante synspunkter på ledelse og struktur i folkekirken – vi har indbudt dem til et fyraftensmøde, hvor debatten faciliteres af Kåre Gade, redaktør på kirke.dk. Se mere om arrangementet her, hvor der også er link til tilmelding: Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet | Helsingørstift.dk (xn--helsingrstift-hnb.dk) – og tjek i øvrigt stiftets hjemmeside ud, hvor indsatsen for det gode arbejdsmiljø er i fokus: Arbejdsmiljø | Helsingørstift.dk (xn--helsingrstift-hnb.dk)
23
nov

Kursus: Esajas til folket! 30 år med Gammel Testamente i gudstjenesten

Frederik Poulsen er dr. theol., lektor i Gammel Testamente på Københavns Universitet og holder den 23. november i Solbjerg Kirke oplæg om brugen af Det Gamle Testamente i gudstjenesten. https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/stiftet/stiftsudvalg/udvalget-for-teologisk-efteruddannelse/kursus-esajas-til-folket-30-aar-med-gammel-testamente-i-gudstjenesten
05
dec

Gå hjem-møde i Lillerød Sognegård

Har I i menighedsrådet brug for viden og gode råd om byggesager eller ansættelsesforhold til kirkefunktionærer, så er der hjælp at hente i stiftet, når afdelingsleder Susanne K. Bauer og specialkonsulent Stefanie Laursen afholder det fjerde ud af fire gå hjem-møder i 2022. Denne gang i Lillerød Sognegård.

Tilmeld jer her: Tilmelding


14
jan

Konference: "På vej mod en multikulturel folkekirke"

Befolkningssammensætningen i Danmark ændrer sig. Hvordan bliver folkekirken en kirke for hele folket? Kom til konference om den multikulturelle folkekirke.

Find programmet her og læs mere: https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/nyheder/paa-vej-mod-en-multikulturel-folkekirke