Aktiviteter
Samlet stiftskalender

Samlet stiftskalender

Alle kurser, arrangementer og andre aktiviteter i Helsingør Stift

05
okt

Fyraftensmøde: Diakoni i kirkedøren

Til fyraftensmødet 'Diakoni i kirkedøren' sættes der lys på kirketjenernes betydning for det daglige diakonale miljø i den lokale folkekirke. Læs mere her https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/stiftet/stiftsudvalg/udvalget-for-diakoni/fyraftensmoede-diakoni-i-kirkedoeren
29
okt

Stiftsdag for diakoni 2022

Diakonidagen vil fokusere på, hvordan vi i kirken forener kroppen og ånden, så begge får, hvad vi behøver. Bed og arbejd, sagde de gamle – bed, som om dit arbejde intet betyder; arbejd, som om din bøn intet udvirker. Der bliver masser af workshops, samtaler og gudstjenester man kan melde sig på, blandt andet: Tal og pedal, Sansegudstjeneste, CrossYoga, Madklub for mænd og Kirkegårds- eller pilgrimsvandring. Læs mere her https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/stiftet/stiftsudvalg/udvalget-for-diakoni/stiftsdag-for-diakoni-2022
02
nov

Temadag: Hvordan passer vi på os selv?

Temadag i stiftet med oplæg og workshops om, hvordan vi gennem et præsteliv kan håndtere følelsesmæssige belastninger.

Læs mere om temadag og tilmelding her
03
nov

Fyraftensmøde - Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet

Kom til fyraftensmøde om ledelse i folkekirken torsdag den 3. november kl. 16.30-18.00 i Sions Kirke, Østerbrogade 192, København. Uddannelsesleder Ulla Morre Bidstrup, FUV, og lektor Camilla Sløk, CBS har begge markante synspunkter på ledelse og struktur i folkekirken – vi har indbudt dem til et fyraftensmøde, hvor debatten faciliteres af Kåre Gade, redaktør på kirke.dk. Se mere om arrangementet her, hvor der også er link til tilmelding: Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet | Helsingørstift.dk (xn--helsingrstift-hnb.dk) – og tjek i øvrigt stiftets hjemmeside ud, hvor indsatsen for det gode arbejdsmiljø er i fokus: Arbejdsmiljø | Helsingørstift.dk (xn--helsingrstift-hnb.dk)
22
nov

Stiftets konsulentrunde

Læs om konsulenterrunderne, stiftets tilbud om vejledning i byggesager,her. Hvis et menighedsråd ønsker at få besøg, skal stiftet modtage en projektbeskrivelse og ansøgning senest 2. november 2022.
23
nov

Stiftets konsulentrunde

Læs om konsulenterrunderne, stiftets tilbud om vejledning i byggesager,her. Hvis et menighedsråd ønsker at få besøg, skal stiftet modtage en projektbeskrivelse og ansøgning senest 2. november 2022.
23
nov

Kursus: Esajas til folket! 30 år med Gammel Testamente i gudstjenesten

Frederik Poulsen er dr. theol., lektor i Gammel Testamente på Københavns Universitet og holder den 23. november i Solbjerg Kirke oplæg om brugen af Det Gamle Testamente i gudstjenesten. https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/stiftet/stiftsudvalg/udvalget-for-teologisk-efteruddannelse/kursus-esajas-til-folket-30-aar-med-gammel-testamente-i-gudstjenesten
05
dec

Gå hjem-møde i Lillerød Sognegård

Har I i menighedsrådet brug for viden og gode råd om byggesager eller ansættelsesforhold til kirkefunktionærer, så er der hjælp at hente i stiftet, når afdelingsleder Susanne K. Bauer og specialkonsulent Stefanie Laursen afholder det fjerde ud af fire gå hjem-møder i 2022. Denne gang i Lillerød Sognegård.

Tilmeld jer her: Tilmelding


14
jan

Konference: "På vej mod en multikulturel folkekirke"

Befolkningssammensætningen i Danmark ændrer sig. Hvordan bliver folkekirken en kirke for hele folket? Kom til konference om den multikulturelle folkekirke.

Find programmet her og læs mere: https://www.xn--helsingrstift-hnb.dk/nyheder/paa-vej-mod-en-multikulturel-folkekirke

Tip om arrangementer

Har du forslag til noget, der skal i stiftskalenderen?

Skriv til mediekonsulent Steen Toft Winther på stewi@km.dk

Inkludér dato, tid og kort beskrivelse.

Arrangementet bør være for en bred målgruppe.