Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Velkommen til stiftets to nye konsulenter

1. maj begynder Karina Juhl Kande som teologisk konsulent og Caroline Kollenberg Thisted som HR-konsulent i Helsingør Stift. Det er en stor glæde, lyder det fra biskop Peter Birch

Karina Juhl Kande (t.v.) og Caroline Kollenberg Thisted (t.h.) begynder den første maj som henholdsvis teologisk konsulent og HR-konsulent i Helsingør Stift.

Karina Juhl Kande bliver teologisk konsulent på 50% og fortsætter i sin nuværende stilling som sognepræst i Karlebo Pastorat.

Som teologisk konsulent skal Karina bl.a. være tovholder for stiftets homiletiske netværk, være sparringspartner vedrørende liturgi og afholde kurser for præster og menighedsråd.

Caroline Kollenberg Thisted bliver HR-konsulent på 50% og fortsætter i sin nuværende stilling som sognepræst i Værløse-Hareskov Pastorat.

Som HR-konsulent skal Caroline indgå i stiftets arbejdsmiljøudvalg og stiftets HR-team og udarbejde materiale og tilbud til at fremme arbejdsmiljøet i sognene. Hun skal desuden stå for motivationsfremmende og fagligt-kollegiale kurser og indsatser for præster.

Biskop Peter Birch glæder sig over tilgangen af de nye konsulenter:

”Det er en stor glæde, at så dygtige præster vil være med til at løfte arbejdet for vores fælles folkekirke. Fra stiftet kan vi med Karina Juhl Kande og Caroline Kollenberg Thisted understøtte det lokale arbejde i sognene både teologisk, liturgisk og i forhold til arbejdsmiljø”