Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Stiftsadministrationen arbejder hjemmefra

Hovedparten af medarbejderne i stiftsadministration i Helsingør passer jobbet hjemmefra. De kan stadig kontaktes pr. mail.

 

Myndighedernes gennemgribende tiltag for at begrænse Coronasmitte er også slået igennem i stiftsadministrationen i Helsingør Stift. Her er det kun biskop Lise-Lotte Rebel og kontorchef Annette Nordenbæk, der møder op på kontoret i Hestemøllestræde. Alle andre ansatte arbejder hjemmefra.

Man kan derfor ikke få fat i stiftets medarbejdere på telefon. Til gengæld kan stiftet kontaktes på mail på adressen kmhel@km.dk, hvorefter vi vil sende spørgsmål til den rette sagsbehandler. I den nuværende situation besvarer vi spørgsmål pr. mail, så vidt det overhovedet er muligt. Vi beder om forståelse for dette, da ikke alle medarbejdere har hjemme-pc og dermed adgang til vores sagsbehandlingssystem.

Det bliver de kritiske sager, der bliver behandlet først. Det drejer sig f.eks. om ansøgninger om deling af aske eller nedgravning af urner på privat grund, de præsteansættelsessager vi pt. har modtaget, aktindsigtsbegæringer, klagesager og andre sager, som vurderes som kritisk vigtige.

Andre sager som byggesager og kørselsgodtgørelse bliver behandlet, så snart der er luft i kalenderen.