helsingoerstift.dk
Til menighedsråd

Vejledning til menighedsråd i Helsingør Stift

Menighedsråd i Helsingør stift kan her finder oplysninger der er relevante for deres arbejde i rådene, eller henvisninger til steder på nettet der er gavnlige og nyttige for rådsarbejdet.

Kom godt fra start

Kirkeministeriet, stifterne og Landsforeningen er gået sammen om at lave et nemt, hurtigt og lærerigt undervisningsforløb på nettet, som leder dig gennem menighedsrådets forskellige roller, økonomi, samarbejde og meget mere.

Kom godt fra start...

Pjecer med gode råd

Pjecerne skal hjælpe menighedsrådene med at kommunikere og skabe bevidsthed om opgaver, arbejdsmetoder og strukturer. De enkelte menighedsrådsmedlemmer opfordres til at sætte sig ind i, hvad pjecerne handler om, så de kan få delt pjecerne ud til de rette modtagere.

Download pjecerne...

Kirkeuddannelse

Kirkeministeriet har en hjemmeside om kirkelige uddannelser. Her kan man danne sig et overblik over hvilke muligheder der er for rådsmedlemmer og ansatte. 

Se hjemmesiden...

DAP - Den Digitale Arbejdsplads

Portal, hvor rådsmedlemmer kan hente relevant information og modtage post til kirken og de enkelte medlemmer. Man kan tilgå IT-skrivebordet via sin nem-ID eller via login til kirkenettet.

Den Digitale Arbejdsplads...

Landsforeningen i lommen

Med Landsforeningens nye app til smartphones kan du slå op i Landsforeningens minileksikon for menighedsrådsmedlemmer, booke et kursus med det samme, finde lovgivning og kontakte Landsforeningen med et enkelt tryk.

App'en kan hentes gratis til Android-telefoner i Google Play og i App Store til iPhones. 

Hent den nye App her...

Overenskomst

På retsinformation kan man finde alle love og cirkulærer vedrørende folkekirken. Her kan også hentes overenskomster for alle ansatte.

retsinformation.dk