Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Indsamling: Konkurrence for konfirmander

Folkekirkens Nødhjælp udlover Tivoli-billetter til de konfirmander, der samler mest ind til verdens fattigste.

Foto: Mikkel Østergaard

Af Sogneindsamlingsteamet, Folkekirkens Nødhjælp


Vær med i årets konfirmand-konkurrence.

Nu kan alle konfirmandundervisere tilmelde deres konfirmander til årets konkurrence om en tur i Tivoli – enten i København eller i Århus.

Konkurrencen er en del af Folkekirkens Nødhjælps ’Tag del’-kampagne, der opfordrer børn og unge til at tage del i Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling søndag den 13. marts 2015, hvor der samles ind til verdens fattigste.

Det gælder om at samle mest ind  

Konfirmanderne, der deltager i konkurrencen, skal samle ind til årets sogneindsamling. Det konfirmandhold, der samler mest ind set i forhold til holdets størrelse, vinder en tur i Tivoli. På den måde kan konfirmanderne sammen fejre, at de har gjort en forskel for verdens fattigste. 

Vil konfirmanderne give indsamlingen en ekstra skalle, er det muligt at bestille pap-indsamlingsbøsser og starte indsamling før den 13. marts.

Tilmeld jer allerede i dag

Konfirmandunderviserne kan allerede i dag tilmelde sine konfirmandhold til konkurrencen og/eller bestille pap-indsamlingsbøsser ved at kontakte projektleder, Helle Degn, hede@dca.dk / 29 69 91 66.

Læs mere om konkurrencen på www.noedhjaelp.dk/tagdel. 

På www.noedhjaelp.dk/tagdel kan der også findes film og inspirationsmateriale som kan bruges som optakt til sogneindsamlingen og konkurrencen.

Sogneindsamlingens kirkelige forankring 


Hvert år mobiliserer vi 20.000 indsamlere til Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling, hvoraf en tredjedel er konfirmander og andre unge. 

Siden den første sogneindsamling er der samlet mere end 200 mio. kroner ind til verdens fattigste.

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte projektleder Helle Degn for yderligere information: hede@dca.dk / 29 69 91 66.