Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Ny værktøjskasse til sognets k-ansatte

Stifternes kommunikationsfolk har lavet en værktøjskasse fyldt med praktiske hands-on artikler om kommunikation.

Podcast, hjemmesideoptimering, pressemeddelelser, fotos - der er nok at holde styr på for en kommunikationsansat i folkekirken. 

Af Malene Bjerre og stifternes øvrige kommunikationskonsulenter

Kommunikationsmedarbejderen i sognet har mange opgaver – kirken skal have en god og overskuelige hjemmeside, der skal skrives kalenderomtaler, tages fotos, laves videoer, lokalavisen skal tippes om gode historier, og måske skal præsten klædes på til at skrive en klumme eller holde en powerpointpræsentation. Og hvordan er det nu, staves det ”Folkekirken” eller ”folkekirken”, og skal der virkelig være to bindestreger i ”drop-in-dåb”?

Men der er hjælp at hente. Kommunikationskonsulenter fra landets ti stifter har sammen lavet en værkstøjskasse fyldt med artikler, der giver tips, tricks og svar på tvivlsspørgsmål.

Hele 28 artikler er det indtil videre blevet til, og der vil løbende komme flere. Der er artikler om alt fra foto, video og layout over kommunikationsplanlægning og søgeoptimering af hjemmeside til mediehåndtering og tips til, hvordan man skriver et godt debatindlæg.

Gå ombord og lad dig inspirere. Og har du kommentarer eller spørgsmål, så kontakt enten skribenten til den enkelte artikel eller din lokale kommunikations- eller mediekonsulent i stiftet.

Find alle inspirationsartiklerne her.