Nyheder
Nyheder

Konsulentrunde udskudt til 15.-16. juni 2021

Konsulentrunden i marts er aflyst på grund af corona. Men i juni får sognet igen mulighed for at få besøg af stiftsadministration sammen med en række fagfolk, inden nye byggeprojekter sættes i gang.

Jesus på korset, viklet ind i plastik

(Foto: Sille Ahrendt)

Af Malene Bjerre

Forårets konsulentrunde skulle have været i marts. Men som så meget andet må stiftsadministrationens besøg sammen med udvalgte konsulenter hos de sogne, der går med byggeplaner, udskydes på grund af coronanedlukningen.

Konsulentrunden er et tilbud til menighedsrådene om at få besøg af en konsulent på området sammen med repræsentanter fra stiftsadministrationen, Nationalmuseet og den kongelige bygningsinspektør. Konsulenterne godkender aldrig et projekt på konsulentrunden, men giver gode råd om projektet.

Hvis menighedsrådet har et projekt, I ønsker at få med på konsulentrunden, skal I via provstiudvalget sende en beskrivelse af projektet til stiftsadministrationen, der udvælger de sager, der kommer med. Få flere detaljer på DAP’en. Stiftsadministrationen skal have projektbeskrivelsen senest den 28. maj 2021

I foråret 2019 var Lyngby Kirke med på konsulentrunden. Læs om besøget her.