Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Biskoppens Sommersang 

Kom og syng sommerens pris onsdag den 21. juni på årets længste og lyseste dag i Klosterhaven i Helsingør sammen med biskop Peter Birch og unge sangere fra Nordsjællands Korskole.

Stiftets Klosterhave er i disse år igennem en større “opvildning”, som led i folkekirkens bidrag til den grønne omstilling. Foto: Sille Arendt

Findes der noget skønnere end at synge sammen? Helsingør Stifts biskop har samlet en smuk buket fra den danske sangskat, som han kæder sammen undervejs, når der indbydes til fællessang i klosteret onsdag den 21. juni kl. 17.00. Unge sangere fra Nordsjællands Korskole medvirker.

Vi byder på kaffe fra Lagoni, sodavand fra stiftet og opfordrer jer til at tage aftensmaden og et picnictæppe med. Der vil også være stole til dem, som synes der er lidt for langt ned på græsset.

Stiftets Klosterhave er i disse år igennem en større “opvildning”, som led i folkekirkens bidrag til den grønne omstilling. Bistader og bede med sommerblomster skal øge biodiversiteten i den gamle klosterhave.

Her på siden vil der komme en liste over de sange, som skal synges, så man kan synge dem fra sin telefon. De findes alle i den 19. Udgave af Højskolesangbogen – så medbring gerne den, hvis du har den. (Vi vil også have en bunke af dem liggende til låns). Så der vil altså ikke være printede sanghæfter.

Vi skal blandt andet synge: Danmark nu blunder den lyse nat, Hvor smiler fager den danske kyst, Idas sommarvisa og Se, hvilken morgenstund.

Velkommen til fællessang i klosterhaven onsdag den 21. juni kl. 17.00-19.00.

Læs mere om grønne tiltag i Helsingør Stift her

Praktisk:

Der vil ikke være mulighed for parkering ved stiftet. Der er toiletter i Fratergangen ved Sct. Mariæ Kloster (skiltning), man kan selvfølgelig spise sin aftensmad færdig i klosterhaven efter arrangementet, porten lukker kl. 20.00.

 

Adresse:

Klosterhaven ved Helsingør Stift

Hestemøllestræde 3A

3000 Helsingør

 

Tilmeld dig Facebook eventen her