Nyheder
Nyheder

Fritaget for e-post? Sådan stemmer du!

Selvom du ikke får e-post fra det offentlige, kan du selvfølgelig stadig stemme til bispevalget i Helsingør Stift. Læs her hvordan.

Det er flere måde at stemme på til bispevalget - også selv man er fritaget for elektronisk post fra det offentlige.

49 personer ud af de i alt 1531 stemmeberettigede i stiftet er undtaget fra at modtage elektronisk post og har derfor heller ikke fået et link til at stemme i deres e-boks. Hvis du er blandt de 49, har du fået et fysisk brev i postkassen om, hvordan du bærer dig ad med at få afgivet din stemme. 

Det kan ske på tre måder:

1. Du kan møde op på stiftsadministrationen på Hestemøllestræde 3 i Helsingør. Det kan ske i hele afstemningsperioden i åbningstiden kl. 8-16 mandag til torsdag og kl. 8-14 fredag. Hvis det giver problemer, er det også muligt at aftale et møde uden for åbningstiden. Ring på telefon 49 21 35 00.

2. Den 1. oktober kan du også møde op i Nygårdskirkens kirkekontor, Brøndby Nord Vej 73 i Brøndby, kl. 10-13. Her vil to repræsentanter for stiftsadministrationen være til stede.

3. Hvis du bruger mail, kan du bede om at få tilsendt et link, der fører dig ind i valgsystemet. Ring bare på 49 21 35 00 og bed om det. Denne løsning forudsætter, at du har NemId.