Udvalget for teologisk efteruddannelse
Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet

Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet

Kom til fyraftensmøde om ledelse i folkekirken torsdag den 3. november kl. 16.30-18.00 i Sions Kirke, Østerbrogade 192, København.

Jobtilfredshed

Foto: København Stift/Wikipedia


Hvordan får man bedre ledelse i folkekirken, samtidig med, at man bevarer jobtilfredsheden? Ansatte i folkekirken placerer sig helt i top, når det gælder jobtilfredshed, men i bund, når det gælder tilfredshed med ledelseskvalitet. Dette paradoks dokumenterer en helt ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet.

Ledelse og arbejdsmiljø i folkekirken er til diskussion i disse år, hvor også struktur og de to ledelsesstrenge anfægtes. Camilla Sløk fra CBS og Ulla Morre Bidstrup fra FUV har begge deltaget i diskussionen med markante synspunkter. Vi har inviteret de to til et fyraftens-møde om ledelse i folkekirken, faciliteret af Kåre Gade, redaktør på kirke.dk

Der vil være lejlighed til erfaringsudveksling – og et glas vin.

Litteratur til inspiration:

Camilla Sløk: Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab (Dansk Psykologisk Forlag 2020) eller artiklen ”Opgør med den folkekirkelige ledelsesstruktur”, 2021 - Opgør med den folkekirkelige ledelsesstruktur · #164 Ledelse (kfpt.dk).

Ulla Morre Bidstrup: Ændring af den folkekirkelige struktur kan skabe nye ledelsesproblemer, Kirke.dk 2022 - Uddannelsesleder: Ændringer af folkekirkens struktur kan skabe nye ledelsesproblemer | Kirke.dk

Hvor og hvornår?

Torsdag den 3. november kl. 16.30-18.00

Sions Kirke, Østerbrogade 192, København.

Tilmelding

Tilmelding senest tirsdag den 25. oktober kl. 12 via dette link: https://forms.office.com/r/HEBjMiN8sS

Arrangører og kontakt

Københavns og Helsingør Stifter

Kontaktperson København Stift: Stiftspræst for efteruddannelse Pia Nordin Christensen, pnc@km.dk

Kontaktperson Helsingør Stift: Stiftskonsulent Birgitte Stoklund Larsen, bsl@km.dk