Nyheder
Nyheder

Invitation til online menighed 

DR's trosredaktion inviterer her til online menighed på Zoom fra gudstjeneste påskedag. Se hvordan I kan deltage.

Videokamera vendt mod alter

Kirkebænkene vil stå tomme under gudstjenesten påskedag, men du kan alligevel være med. (Foto: Arkiv)

Kære kirkegænger

Det er en mærkelig tid, som vi alle er i. Derfor kræver det, at vi tænker nyt og samles sammen - men hver for sig.

I år har DR valgt at sende live gudstjeneste påskedag fra Lystrup Kirke. Dog vil det af produktionsmæssige hensyn blive uden en fysisk menighed.

Derfor har vi også været nødt til at tænke anderledes end normalt og lade os inspirere af alternative muligheder. Vi vil derfor gerne invitere seerne med som online menighed på Zoom, ligesom I måske så det afviklet til Dansk Melodi Grandprix.

Anders Laugesen og Sofie Østergaard er værtsparret, der leder os gennem det samlede program. De vil sammen med dagens gæst være den eneste fysiske menighed til stede i kirken. Der vil i kirken komme skærme op til den online menighed, så selvom kirkebænkene står tomme, så vil der alligevel være fuldt hus.

Det eneste, det kræver for at være med, er en nogenlunde stabil internetforbindelse og en computer, tablet eller mobiltelefon med kamera. Samt at I kan være med i hele tidsrummet fra kl.9:30 til 11:30 søndag d.4. april 2021.

Lyder det spændende? Så meld dig til hos Maj Hagedorn på mahd@dr.dk, så sender vi en mail med nærmere info. Din tilmelding og plads er først endelig bekræftet, når du får en mail retur med dette.

Vi glæder os til at se menigheder fra hele landet online den 4. april.

De bedste hilsner,

DRs Trosredaktion