Til menighedsråd
Vejledning til menighedsråd

Vejledning til menighedsråd

Menighedsråd i Helsingør Stift kan her finde oplysninger, der er relevante for deres arbejde.

Konsulentrunde

Tilbygning til kirken, nyt klimaanlæg eller ombygning af pulpituret? To gange om året afholder Helsingør Stift konsulentrunder i byggesager, hvor menighedsrådet kan søge om at få gratis besøg af fagkonsulenter på området, så I kan komme godt i gang med processen. Læs mere her.

Kom godt fra start

Kirkeministeriet, stifterne og Landsforeningen af Menighedsråd er gået sammen om at lave et nemt, hurtigt og lærerigt undervisningsforløb på nettet, som leder dig gennem menighedsrådets forskellige roller, økonomi, samarbejde og meget mere. Kom godt fra start her.

Pjecer med gode råd

Pjecerne hjælper menighedsrådene med at kommunikere og skabe bevidsthed om opgaver, arbejdsmetoder og strukturer. De enkelte menighedsrådsmedlemmer opfordres til at sætte sig ind i, hvad pjecerne handler om, så de kan få delt pjecerne ud til de rette modtagere. Download pjecerne

Kirkeuddannelse

Kirkeministeriet har en hjemmeside om kirkelige uddannelser. Her kan man danne sig et overblik over, hvilke muligheder der er for rådsmedlemmer og ansatte. 

DAP - Den Digitale Arbejdsplads

Portal, hvor menighedsrådsmedlemmer kan hente relevant information og modtage post til kirken og de enkelte medlemmer. Man kan tilgå IT-skrivebordet med  nem-ID eller login til kirkenettet. Gå til DAP.

Landsforeningen i lommen

Landsforeningen af Menighedsråd har lavet en app til smartphones. Men den kan du slå op i Landsforeningens minileksikon for menighedsrådsmedlemmer, booke et kursus med det samme, finde lovgivning og kontakte Landsforeningen med et enkelt tryk.

App'en kan hentes gratis til Android-telefoner i Google Play og i App Store til iPhones.

Overenskomst

retsinformation.dk kan man finde alle love og cirkulærer vedrørende folkekirken. Her kan også hentes overenskomster for alle ansatte.