helsingoerstift.dk
Cookies

Privatlivspolitik for hjemmeside og nyhedsbrev

Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. 

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og med hvilket formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende brugeren, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 

  • Facebook
  • Youtube 
  • Google Analytics 

Personoplysninger   

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. 

Det sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden navn og e-mail.

Sikkerhed 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger 

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kmhel(at)km.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver 

Hjemmesiden ejes og publiceres af: 

Helsingør Stift 

Vor Frue Kloster

Hestemøllerstræde 3 

3000 Helsingør 

Tlf.: 49 21 35 00 

Email: kmhel(at)km.dk