Aktiviteter
Distriktsforeningernes kalender

Distriktsforeningernes kalender

Kurser og andre arrangementer ved distriktsforeningerne i Helsingør Stift.

26
jan

Inspirationskursus: “Kirken i centrum - troen i centrum”

Tag på inspirationskursus med Distriktsforeningen for Sydøst og mød kirkeminister Mette Bock, næstformand i Vesterbro Sogn Anton Pihl, korleder i Jægersborg Pia Boysen og hendes børnekor samt præsterne Marie Høgh, Jens Rønn Sørensen, Charlotte Chamon, Bo Chen, Stinna Ahrenst, Hjørdis Kjærgaard og Sarah Thorngreen Auken.Der vil være udstillinger mellem foredragene: Dåbsservietter, Selskabet for Kirkelig Kunst, Bibelselskabet, Kvindesmedien, Småkageriet og Kirkekaffe.Praktiske oplysninger:Pharmakon er et stort velindrettet og velfungerende kursussted, med toilet, bad, telefon, fjernsyn og dejlige senge på alle værelserne. Der forefindes også handicapvenlige værelser. Deltagelse i kurset er åbent for alle.Pris inkl. alle måltider, drikkevarer til maden, kaffe m.m.:Pr. person i enkeltværelse, kr. 2.000.00.Pr. person i dobbeltværelse, kr. 1.700.00.Kursus uden overnatning, kr. 1.300.00.Kurset kan betales af kirkekassen.Tilmelding sendes samlet pr. menighedsråd, så det er fremme senest 15. januar til Otto Bendixen, bbxobx@post12.tele.dk.Betaling overføres samtidig til konto, reg. Nr. 1551 Konto nr. 3327031813 i Danske Bank. Tilmeldingen er først gyldig, når pengene er indgået på kontoen. De tilmeldtes navne bedes venligst anført under meddelelser til modtageren. Evt. afmelding skal ske senest 19. januar 2018 kl. 16.00 til Otto Bendixen på telefon 2026 7041. Ved senere afmelding hæfter menighedsrådet for betaling.

26
feb

Ordinær generalforsamling, Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd

Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd indkalder til ordinær generalforsamling.Dagsorden sendes til alle menighedsråd i distriktsforeningens område via DAP senestden 26. januar 2018.På vegne af bestyrelsen,Grethe Bahne Madsen, formand.

27
feb

Få flere folk i kirken

Antallet af kirkegængere er et godt udtryk for kirkens relation til menigheden. Og menighedens vej til kirkebænkene er en rejse, der skal planlægges.Du lærer en arbejdsmetode, der styrker relationen til dele af menigheden, I ikke har så tæt kontakt til. Vi skitserer sammen en plan, deri sidste ende øger antallet af kirkegængere samtidig med, at den generelle opbakning i sognet styrkes.For menighedsråd, præster og ansatte. Kurset er udviklet af Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd. Underviser er Claus Due, næstformand i Humlebæk menighedsråd og forfatter til bogen ”Bedre dialog med sognet!” Pris kr. 700,-. Tilmelding til Claus Due, kontakt@dialogmedsognet.dk, 4167 4562, senest 19. januar.

19
mar

Digital dialog med sognet

Digital dialog genneme-mails, sms,sociale medier og hjemmesideer den bedste og billigste vej til levende dialog.Vi skaber rammerne for en god digital dialog med menigheden. Vi opbygger skelettet for en levendehjemmeside, som er et godt afsæt for dialogen med sognet. Du kommer hjem med en plan for, hvordan den digitale dialog skal skrues sammen i dit sogn. Det er således ikke et kursus i sociale medier eller lignende, men et kursus, der lægger den grundliggende struktur herfor. For menighedsråd, præster og ansatte.Kurset er udviklet af Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd.Underviser er Claus Due, næstformand i Humlebæk menighedsråd og forfatter til bogen ”Bedre dialog med sognet!” Pris kr. 700,-. Tilmelding tilClaus Due,kontakt@dialogmedsognet.dk,41674562,senest 12. marts.

16
apr

Få annoncer og tryksager til at virke 

Når du bruger penge på en annonce, så er det jo dejligt, hvis den fungerer rigtig godt.20 års erfaringermed at styrke effekten af annoncer og reklamer kan blive din på 3 timer. Du lærer med andre ord, hvordan du opbygger annoncer, brochurer og plakater, så de virker bedst muligt.For menighedsråd, præster og ansatte. Kurset er udviklet af Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd. Underviser er Claus Due, næstformand i Humlebæk menighedsråd og forfatter til bogen ”Bedre dialog med sognet!” Pris kr. 700,-. Tilmelding til Claus Due, kontakt@dialogmedsognet.dk, 4167 4562, senest 9. april.

17
sep

Få mere omtale i lokalavisen

Vi bestemmer ikke, hvornår og hvad avisen skriver omos, men vi kan få stor indflydelse på det!Lær at skrive en pressemeddelelse, der appellerer til såveljournalist somtil læser og få struktureret din pressekontakt, så du oftere når spalterneog opleves af medierne som en god kilde.For menighedsråd, præster og ansatte. Kurset er udviklet af Frederiksborg Distriktsforening af Menighedsråd. Underviser er Claus Due, næstformand i Humlebæk menighedsråd og forfatter til bogen ”Bedre dialog med sognet!” Pris kr. 700,-. Tilmelding til Claus Due, kontakt@dialogmedsognet.dk, 4167 4562, senest 10. september.


Tip om arrangementer

Har du forslag til opslag til Stiftskalenderen?

Skriv til: kaga@km.dk

Inkludér dato, tid og kort beskrivelse.

OBS: Arrangementet bør være for en bred målgruppe.